Güncel Haberler

Zeynep Koçak sonunda isyan etti! “Bir hikaye gönderiyorum, açılıyor ve Oğuz’a bağlanıyor”

Dönüşümüyle sık sık gündeme gelen Zeynep Koçak, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında Çok Güzel Hareketler Bunlar filminin çekimleri sırasında 1500 kişinin kendisini yuhaladığını belirtmişti.

Gerginliğin ardından skeçin durduğunu ve Oğuzhan Koç’un seyircilere bağırdığını iddia eden Koçak, “Skeç bittikten sonra eve gittim ve ağladım.” Yaşadıklarını anlatan ünlü isme olumsuz yorumlar geldi.

Asi oyuncu bir gönderi paylaştı ve şunları yazdı:

“Ben 37 kiloyum, çirkinsin, 25-30 kilo aldım, estetik ameliyat oldun, şimdi hikaye yayınlıyorum, dönüp Oğuz’a bağlanıyor, onun hakkında güzel şeyler söylüyorum, o olmaya çalışıyor” Gündemde bir yumru var, linç edilmek üzereyim, yaşadığım en kötü günlerden birini ilk defa anlatıyorum, linç ediliyorum.” .Bu nasıl bir nefret? 20 yıldır hakaretten başka bir şey duymadım.

“Bunu durduramıyorum”

Yanlış bir şey yapmamak, para kazanmamak, işimin konuşulmasına izin vermemek ilkesi üzerine kurmaya çalıştığım kariyerimde linçten başka bir şey yaşamadım. Ve ‘artık alıştım’ dediğim programın ardından beni böyle isyan ettirdiniz…

Q
Sanırım senin dışında herkes gibi normal bir insan olduğumu unuttum. Bütün bu nefreti normalleştirdim. Bu kimseye yapmamasını söyleyen bir mesaj değil, ben bunu durduramam, bu hayatında bu şekilde aşağılanan herkese söylemek istediğim bir mesaj: ‘Beni unutan kimse için endişelenmeyin. bir kalbin var’ deyince aklıma şu cümle geliyor…”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu