Güncel Haberler

Ali Koç’un Göztepe maçındaki tecrübesinden sonra aklıma 2006 yılı geldi! “Aziz Yıldırım gelir gelmez kalabalık dağıldı…”

Göztepe, Süper Lig’in 2. haftasında Gürsel Aksel Stadı’nda F.Bahçe ile karşılaştı. Maçın ilk yarısının sonunda F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, maça alınmayan Fenerbahce taraftarları için misafir tribünün bulunduğu bölüme gitti.

GÖZTEPELİ TARAFTARLARI TEPKİ VERDİ

Bu sırada Göztepe taraftarı da büyük tepki gösterdi. Daha sonra ikinci yarının başında Ali Koç ve beraberindeki heyet sahadan protokol bölümüne doğru ilerlerken, Göztepe akreditasyon kartıyla stat sorumlusu Fatih Özkan, Ali Koç’u arkadan iterek onu yere düşürdü. yere düşmek. Olayın ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince tutuklanan Özkan, savcılıkça ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AZİZ YILDIRIM BU OLAYDAN SONRA YANIMIMA GELDİ

7adbf382-6e05-401f-a825-f6a9532e2a8e

Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen gazeteci Serkan Akkoyun da 2006 yılında yaşadıklarının benzer bir anısını paylaştı.

“BİLETLERİMİZ VAR AMA STADYUMDAN ALINMIYOR”

xqLUqujHCckKaDS7N4ZVisA

2006 yılındaki Gaziantep deplasman maçında yaşadığı olayı anlatan Akkoyun, şöyle konuştu: “2006 yılında F.Bahçe tribününle Gaziantep deplasman maçına gittik. Biletimiz var ama stada sokmuyorlar, dayak yiyorlar. .. . Sonra Aziz Yıldırım’ı gördük. Aziz Yıldırım gelmeye başlayınca kalabalık dağıldı…”

“BU YERİN EMİRİNİ KİM SÖYLEDİ! PEKİ SOHBET SOHBET SOHBET…”

inç_b_c_6a87f65585d0ac0c79148a50be9ccc0b

Sözlerine devam eden Akkoyun, “Buranın patronu kim?” Bir şeyler söyledi ve gitti. Sonra bir çatırtı duydum ve turnikeler dönmeye başladı. Sonra başımı kaldırdım ve sorunların nasıl çözüleceği konusunda sahadaydık. Ali Koç’un bu kadar ulaşılabilir olması hoşuna gidiyordu. “Zararlı bir şey. Sonra ne olacak? Allah korusun.” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu